среда, 19 июня 2019 г.

РЕКРУТЕР СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ: ХТО ЦЕ?

Я впевнена, що РЕКРУТЕР це саме та людина, яка може змінити кардинально життя клієнта служби зайнятості! Це саме та людина, яка може допомогти реалізувати мрію! Це саме та людина, яка може поставити нові перспективи в житті кандидата!
     
Роль і глибина цієї посади в службі зайнятості набагато ширша ніж виглядає на перший погляд.
Тому що РЕКРУТИНГ в службі зайнятості це важіль змін. Іноді одна закрита вакансія може вплинути на подальшу співпрацю з новими роботодавцями .
Рекрутер це і як «мисливець» за цінними кадрами, який «полює» на шукачів роботи, кращих професіоналів, мотивує, спілкується нон-стоп, схиляє чашу терезів на користь кандидата або роботодавця.
     І як «особистий консультант» готовий допомогти молодому спеціалісту, людині без досвіду роботу, переконуючи роботодавця, що саме ця людина на перспективу йому потрібна.
     Рекрутер завжди відкритий і готовий до комунікації з роботодавцями, кандидатами та своїми колегами.
     Але стати воістину професійним рекрутером зовсім не просто! Це не пересісти з крісла фахівця в крісло рекрутера, помінявши запис в трудовій книжці, це праця і навчання. Навчання і практика.
      Це щоденна побудова нетворкінг-знайомств. А інакше де ж взяти нові вакансії та кандидатів!? І це кожен день розширення широти своїх знань та галузевої експертності, розуміння специфіки підприємств і особливостей посад та знання ринку в цілому. Це щоденне переборювання страхів і безлічі невдач, аби йти далі до своєї мети: якісного підбіру персоналу і працевлаштування клієнтів служби зайнятості.
  Це тонке мистецтво, в якому потрібно постійно удосконалюватись та вчитись.
  Сучасний рекрутинг базується на ПЕРСОНАЛЬНОМУ БРЕНДІ рекрутера з використанням МАРКЕТИНГОВИХ стратегій. Я вже про це писала: КАК УЛУЧШИТЬ ЭФФЕКТИВНОСТЬ РЕКРУТИНГОВЫХ МЕТОДОВ 

А в наступному пості розповім про "Позитивний нетворкінг" або як бути затребуваним




Комментариев нет:

Отправить комментарий